Algemene voorwaarden

 • Bestellingen via de webwinkel
  Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. U ontvangt per omgaande een bevestiging per mail.
 • Betalingen
  In de webshop kunt u betalen via iDEAL.
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 • Verzenden binnen Nederland
  Uw bestelling wordt aangetekend verzonden via TNT Post. U krijgt een bericht met een track en trace code wanneer het item verstuurd is. 
 • Verzenden Europa en Buiten Europa. Voor bestellingen buiten Nederland maar binnen Europa worden 7,50 verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen naar de UK 10,- verzendkosten. En bestellingen buiten Europa 15,- per pakket.
 • Levertijden
  De levertijd kan per item verschillen. Sommige producten die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling binnen twee werkdagen verzonden. Andere producten, zoals ringen die op maat gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Ik informeer u direct na bestelling over de levertijd.
 • Annuleren
  Als u een bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen via een mail naar info@marjabrouwer of telefonisch 06-50893960. Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet verstuurd is. Voor maatwerkopdrachten die geannuleerd worden breng ik 50% van de afgesproken prijs als onkosten in rekening. Wanneer u niet tevreden bent met het resultaat dient u ons dit binnen twee weken te laten weten. We kunnen dan samen naar een oplossing kijken.
 • Ruilen en retourneren
  De sieraden worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop uit mijn webshop, dan kunt u deze binnen 7 werkdagen ongedragen en onbeschadigd retourneren. Dit geldt niet voor maatwerkopdrachten hiervoor brengen wij 50% van de overeengekomen prijs in rekening. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via mail naar info@marjabrouwer.nl De kosten en de verzekering van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.
 • Garantie
  Alle sieraden hebben 1 jaar garantie op materiaal- of constructiefouten. Uitgesloten van garantie zijn slijtage door het dragen, slijtage aan edelsteen en breuk of verlies van edelstenen. Helaas is niet altijd te achterhalen waardoor schade is ontstaan. Daarom kunnen wij hier geen garantie op geven. Slijtage aan sieraden is heel normaal. Sieraden met edelstenen in pootjeszettingen zijn extra kwetsbaar.
  https://marjabrouwer.nl/algemene-voorwaarden/