40 jaar in dienst

Datum

Mij was gevraagd om voor iemand die 40 jaar in dienst was een cadeau te maken. Ze wou graag een goud ketting(kje) met een hangertje met een mooi steentje. Samen hebben we gekeken wat een mooie steen zou zijn. De keuze viel op een robijntje.

De jubilaris liet mij een gouden dasspeld met een klein diamantje zien, die haar vriend voor zijn 40 jarig jubileum had gekregen. Iets wat hij nooit draagt of zou dragen. Ze vroeg me of ik hier iets mee kon doen.

Ik heb toen het diamantje uit de dasspeld gezaagd en afgewerkt en er oogjes aan gesoldeerd. Nu kan de jubilaris haar eigen jubileum-robijntje dragen samen met het jubileum-diamantje van haar vriend. Zo hangt er 80 jaar trouwe dienst aan een gouden ketting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere
blogartikelen